Aanbiedingen


Bon in de ton-actie

Traditioneel organiseren de Dorpskernwinkeliers van Boskoop ook dit jaar weer de bon in de ton-actie. In het centrum van Boskoop staan diverse tonnen verspreid, waarin klanten hun bon kunnen deponeren en zo kans maken op prijzen.

Hoe werkt de actie?

De actie loopt van 18 november t/m 31 december. Alleen kassabonnen van de dorpskernwinkeliers zijn geldig. U kunt uw naam en telefoonnummer op uw kassabon schrijven en deze in één van de tonnen stoppen. U mag zo vaak meedoen als u wilt. Dus hoe vaker u winkelt bij de Dorpskernwinkeliers, des te meer kans u maakt.

Wat kan ik winnen?

Deelnemers maken kans op één minuut gratis winkelen bij de Hoogvliet aan de Burgemeester Colijnstraat of een cadeaubon ter waarde van honderd euro, te besteden bij de Albert Heijn aan de Koninginneweg. Hiernaast zijn er ook tien cadeaucheques ter waarde van 25 euro te winnen van de Dorpskernwinkeliers.

Bach bloesem

Bach bloesem remedies, Rescue Remedie in de actie. Het middel tegen stress voor examen, december drukte etc. Nu een rescuespray met gratis rescue nightspray of druppels.