Natuurvoeding

Zomer en vakantie

Als zonbescherming hebben we als vanouds de Urtizon-serie. Ook zal dit jaar het bekende Lovea bij ons verkrijgbaar zijn: natuurlijke zonbescherming zonder witte waas.

Zomertijd = hooikoortstijd. Alles bloeit tegelijk lijkt het wel. Dat kan op een natuurlijke wijze verzacht worden. Zo bieden wij de neusspray en oogdruppels van Weleda, neusspray, oogdruppels en tabletten van A. Vogel, tabletten van Golden Naturals en snel werkende Hooy-Lee korrels van Jacob Hooy.

Nieuw deze zomer van Weleda: deo-rollers in de soorten granaatappel, citrus en men. Uiteraard zonder aluminium-zouten die de huis afsluiten.

Nieuw deze zomer van Golden naturals: caprylzuur en Pau d'Arco. Pau d'Arco is een capsule die je gebruikt naast kalknagelolie op je nagels. Zo bestrijd je zowel van binnenuit de schimmels als van buiten de zichtbare probleemnagels.

Carduus mariamus is een product die de reinigende werking van de lever ondersteunt. Ideaal in de zome met alle examen-, barbecue- en andere feesten.

Darmen houden heel vaak niet van vakantie, wat kan helpen is probiotica te slikken, de Golden Naturals. 30 of 50 miljard zit er in een potje an 10 of 14 stuks. Precies genoeg voor de vakantie. Voor de darmen die dienst weigeren is er het alternatief van groene poeder.

Terwijl u op vakantie bent, vervolmaken wij de winkel. Met name rijst, granen, muesli, noten, zaden en het zuidvruchtenschap breiden wij uit. Inmiddels zijn er al nieuwe soorten rijst en muesli geplaatst, maar er komt een nieuw merk biologische noten, zuidvruchten en zaden in grotere verpakkingen: Nice & Nuts.