Feestdagen

Ook dit jaar geen bestellijst, ik verwerk immers de hele dieren, dus kan in principe alles leveren, U kunt dat gewoon overleggen en bestellen bij mij aan de toonbank, per telefoon of via de mail.

Groot stuk vlees

Het braden en garen van grote stukken is nog weleens een dingetje, dit jaar krijgt elke klant die een stuk  groot vlees koopt een kerntemperatuurmeter kado.

Wild en gevogelte

Dit jaar krijgen we ook weer wild binnen, bij ons is dat echt wild uit de natuur, geen gekweekte varianten zoals herten op stal of eenden op zand. Voor het assortiment: kom naar de winkel of bel even op.

Ganzen
de eenorme aantallen wilde ganzen zorgen voor een behoorlijk aanbod; hele gans, filet, potem en gerookt filet.

Polderhoen
Naast de biologische Polderhoen kip en kipdelen als filet, poten, drumsticks en kipdijfilet krijgen we nu ook kalkoen. Hele kalkoen, poten, filet en vleeswaren van een biologisch bedrijf uit Limburg.

Vers vlees

Ecofields uit Wekerom slaat weer garant voor perfect volledig natuurlijk opgegroeid kalfs- en lamsvlees.
Henk Jansen onze biologische slachter zorgt voor de aanvoer van de natuurlijke opgegroeide varkens en runderen.

Vleeswaren en worst

Zelf maak ik me druk met produceren van vleeswaren en worst, waaronder onze zalmham; dat is de appel(ronde deel) van de varkensrib en bewerkt ls rauwe ham. Supermals en zeer geschikt als voorgerecht, borrelhapje en natuurlijk op brood.

En ja, zoals elk jaar maak ik weer paté.

Gourmet en fondue

Vleesschotels voor de gourmet of fondue maak i op maat voor u. Uiteraard hebben we dan ook wel schotels in de toonbank die zo mee kunnen.

Kerstbrood

Onze biologische bakker bakt weer vele soorten kerstbrood. Kom kijken of bel even op voor het assortiment.


Zondag 23 december geopend

Dit jaar, met de kerstdagen na de zondag, zijn we ook op zondagmiddag 23 december open van 13.00 tot 17.00 uur. Zo heeft u de spullen lekker vers in huis en hoeft u in elk geval voor uw biologische boodschappen niet te haasten op zaterdag.

Maandag 24 december

Open van 9.00 tot 18.00 uur

Jaarwisseling

Nog ver weg maar zeker: de jaarwisseling.
Maandag 31 december geopend van 9.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 1 januari zijn wij gesloten.

We bakken weer oliebollen, van de biologische bakker hebben we weer appelbeignets met en zonder suiker en uit de slagerij komen weer snackballetjes.

Ook aan de huisdieren is gedacht: Rescue pets, Bachdruppels die rust brengen in deze spannende tijd met zijn vele knallen.

Mede namens mijn moeder Janna, broer Arie wens ik u Goede Kerstdagen en een Gezond Nieuwjaar.



Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.