Nieuws

Ons assortiment is uitgebreid!

Afgelopen zomervakantie hebben we gebruikt om de winkel te optimaliseren. De vloeren geschilderd, de schappen verbouwd, de presentatie verbeterd en circa 500 artikelen toegevoegd aan ons toch al uitgebreide biologische assortiment. Elke week tonen we op de tafel midden in de winkel een selectie van deze nieuwelingen.

Vlees in het nieuws

Vlees is wekelijk, helaas niet positief, in het nieuws. Ook ik vind dat erg. Wat ik er al jaren aan doen: alleen maar biologisch inkopen. Dat is wat u als consuemnt ook kunt doen! Minder, maar wel beter, dus biologisch. Eveneens in ons assortiment: een zeer groot assortiment vleesvervangers, uiteraard van biologische herkomst.


Oatly haverdrink

Biologische haverdrink voor hen die geen zuivel willen of mogen. Wij hebben nu ook de populaire Barista-editionBiologische sappen

Delizum, een Spaans merk van biologische sappen, heeft een plaats in onze winkel gekregen. Door de vele zon zijn ze vol van smaak.

Honinghuis de Smit

Honinghuis de Smit is een kleinschalige imker, door het 1-kast principe zijn het zeer spefieke smaken.

Klik op de foto voor een vergroting

CBD-olie

CBD-olie is een niet weg te denken product meer. Jacob Hooy heeft nu ook wateroplosbare voor direct resultaat. Meer info over CBD opĀ cbdplus.info.
Door onze forse verkopen kunnen wij ook groot inkopen tegen lagere prijzen, Dat voordeel berekenen wij door aan de consument, daardoor is voor vrijwel iedereen dit heilzame goedje beschikbaar.


Naturtint haarverf

Naturtint is ons nieuwe haarverf merk. 2 meter aan kleuren op natuurlijke basis.


Etiketten

In de natuurslagerij zijn wij gestart met duidelijkere etiketten. Op het etiket staat de naam en de diersoort, de rest van de gegevens vindt u eenvoudig op de tablet in de winkel en uiteraard kunt u het ook vragen. Ik weet tenslotte wat ik erin doe.