Biologisch zuivel

Biologische zuivel welke gezondheidsbevorderend werkt.

Eindelijk zijn er biologische antwoorden op Activa en Yacult. Zuiver Zuivel voert de zuiveldrank Acidophilus, versterkt de acidophilus-melkzuur bacterie.
Provomel Yofu, de biologische yoghurt op sojabasis is er nu ook als Yofu met vezels, in 2 smaken met pruim en met granen.
Andechser heeft een biologische yoghurtdrink in mini flesjes; per 4 verpakt.
Andechser voert ook een vitaliteitsdrank op basis van kefir met 0% vet

Biologische geitenzuivel

Door de diverse producenten is er een breed assortiment ontwikkeld, zodat we u ook veel verschillende soorten geitenzuivel kunnen aanbieden. Geitenkarnemelk en geiten crème fraiche zijn zomaar enkele nieuwigheden.

Merken

In biologische en biologisch dynamische zuivel hebben wij gekozen voor het genomineerde Zuiver Zuivel, merendeels in pak. Verantwoord omdat TNO-onderzoek heeft uitgewezen dat een fles of pak milieu-technisch geen verschil maakt. Daarnaast voeren we nog speciaal merken zuivel: luxe yoghurt en room van Latois, geiten zuivel van Vliek, kwark en pappen van De Weerribben.

Kaas

In onze zuivelkoeling vindt u een groot assortiment biologische kaas. Al onze kaas is vegetarisch gestremd en zodoende ook geschikt voor vegetariërs. Biologische kaas wordt gemaakt van biologische melk en eventueel biologische kruiden. Wij verkopen producten van onderstaande biologische kaasmakerijen.

  • De Weerribben uit het gelijknamige natuurgebied.
  • Zuiver Zuivel uit Noord-Holland,
  • Kinderdijk uit Alblasserdam,
  • Aurova uit de Achterhoek,
  • Ravenswaard uit het land van Maas en Waal.

Eveneens in ons assortiment schapenkaas van De Weerribben en geitenkaas van De 3 geitjes uit Brabant.